862399_713937398632556_2069183209_n
Nakon sjajne žurku u Zrenjeninu u klubu Zeleno Zvono, vraćamo se u Beograd, ali ovog puta na, za nas, novoj lokaciji. 16. avgusta, već poznat tandem, Indie-go! i Kišobran!

Veliki letnji prostor, divna lokacija na reci, vrhunac letnje sezone pa samim tim i vreme za Super Indie Friday do zore!

*****************************************
Super Indie Friday vol. 4

Petak, 16. avgust 2013. godine
Start: 23:00h
Cena: 150 din.

Splav Shlep
Savski kej BB,
Beograd
*****************************************

INDIE-GO! je beogradski indie DJ kolektiv sa najdužim stažom na sceni. Aktivni su od 1996. godine i već gotovo 17 godina zabavljaju publiku u svim važnijim beogradskim alternativnim klubovima, a imaju i tri nastupa na festivalima u regionu. Trude se da budu inovativni u muzičkom odabiru i publici seviraju sve ono što misle da vredi od alternativnog i indie zvuka od new wave do indie-dance zvuka.
Kišobran žurka je okosnica organizacije koja postoji preko četiri godine. Set liste su uvek probrane od svežih hitova do zlatnih klasika, od gitarskih rifova do električnih bitova, uz uslov da se pleše, skače i dobro provodi.
Na repertoaru ovog super indie petka, između ostalog i:
Arcade Fire, Stone Roses, Nada Surf, Camera Obscura, Pixies, Band Of Horses, Girls, Belle & Sebastian, Dinasour Jr., New Order, Foals, Phoenix, Grizzly Bear Tame Impala, M83, Daft Punk, Hot Chip, Disclosure, Editors, Repetitor, Interpol, James Blake, The Rapture, Django Django, Twin Shadow, Florence And The Machine, Stray Dogg, Radiohead, National, Woodkid, Grizzly Bear, Two Door Cinema Club, Intruder, M.I.A., The Vaccines, Toro Y Moi, Crystal Castles…