971382_10201545159701259_330333035_n
Nakon dve odlične žurke u Beogradu ovog leta, 10.avgusta idemo u klub Zeleno Zvono u Zrenjaninu. Svojevrsna tradicija nam je da kada radimo prvi put u nekom gradu, sa sobom vodimo i naše fanove autobusom. Žurka počinje u 22h, ulaz je besplatan.

*****************************************

Kišobran žurka
Subota, 10. avgust 2013. godine

Start: 22:00h
Ulaz je besplatan.

A3juma kluba Zeleno Zvono
Trg Slobode 7, 23000 Zrenjanin
Zrenjanin

*****************************************

„Zeleno zvono“ je u Zrenjaninu osnovano 1991. godine kao Cafe-Pizzeria-Tenis Klub. Tri godine nakon osnivanja, nastavlja sa svojim aktivnostima i kao Pozorišni klub u Narodnom pozorištu “Toša Jovanović“. Tokom narednih godina, uz povećanu produkciju i raznovrsnost programa, locira se na mapi najznačajnijih kulturnih institucija u regionu i deluje već 20 godina.
Posebno atraktivan deo prostora Pozorišnog kluba, predstavlja letnja scena, klub na otvorenom – Atrijum, u kom se u letnjem periodu dogadjaju sve aktivnosti

Spontano je koncipiran kao centar multiaktivnog dešavanja, a zahvaljujući konstantnim promenama i usavršavanju predstavlja sinonim za vrhunsku uslugu i bogat kulturno-umetnički i zabavni život. Brend koji upravo svojim izborom saradnika usmerava sve veći broj posetilaca na kvalitetne usluge te stvara novu, poboljšanu socijalnu klimu. Svojim stavom i odnosom prema različitim vidovima umetnosti, kulturi, izdavaštvu, novinarstvu, modi, marketingu, ugostiteljstvu i stvaranjem sopstvene produkcije, ovaj klub načinio je prijateljstva na različitim nivoima među različitim ljudima.
Osim bazičnog ugostiteljskog delovanja, ovaj klub inicira i bogat kulturni i socijalni život kako u gradu, tako i u širem regionu. Preko 500 promocija knjiga, časopisa, tribina, izložbi, oko 1500 koncerata i oko 2500 žurki predstavljaju uobičajene programe koji se realizuju u prostoru Pozorišnog kluba „Zeleno zvono“.