Kišobran 1. decembra 2018. obeležava 10 godina postojanja i tim povodom pravimo veliku, do sada najveću žurku. Prijatelji sa svih meridijana alternativne scene nam se pridružuju u slavlju osvajajući sve poznate i neke do sada neiskorišćene prostorije Dragstora jer zezanje pravimo na čak 5 bina!

Pored Kišobran didžejeva koji pripremaju plejadu hitova koje su obeležili žurke u poslednjih 10 godina, u pomoć nam dolaze i njujorški producent Baltra, DJ Brka (Disco Not Disco), Stevie Whisper i Vitanov (YES), Vizelj, Lonče (Pop Depresija), Hidden BG, Kene Beri, Matej Rusmir i Andria (Insolence), Sergio Lounge, lelú, Miško Bilbija, Trifun & Ivan Beloševac i nezaobilazni Disko Buvljak.

Čak ni Dragstor nije bio dovoljno veliki da uključimo sve ljude koje smo želeli, sve ljude sa kojima smo sarađivali i sve ljude sa kojima smo se družili za ovih 10 godina, ali će svi oni biti sa nama u masi, gde planiramo da slavimo do zore.

Kišobran kolektiv se tokom godina menjao, bio aktivan na mnogo polja, negde prednjačio, negde pomogao, negde samo podržavao prisustvom, ali jedna konstanta tokom godina uvek je bila Kišobran žurka – okosnica kolektiva i događaj na kome su se svima ukrštali putevi.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Deseti rođendan Kišobrana
Subota, 01. decembar 2018. godine
Klub Dragstor, Bulevar Despota Stefana 115
Start: 23h

Big Room: Kišobran
Tech Room: Sergio Lounge, Vizelj, DJ Brka, Lonče, Miško Bilbija
Chambers: Stevie Whisper, Vitanov, Matej Rusmir, ANDRIA
Black Room: Baltra Baltra, HiddenBG, lelú
Ice Cream Booth: Disko Buvljak, kene beri, Trifun & Ivan Beloševac

Prodaja karata u Zaokretu:
Jako ograničena količina prve ture karata od 03. novembra po ceni od 300 dinara
Standardna cena u pretprodaji 400 dinara
Cena karte na ulazu 500 dinara

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++