fb-cover-party
Niš je za nas uvek emotivno iskustvo. Znojavi zidovi Feedback-a i vaši ekstatični vrisci u tami stvaraju beskonačno dobre energije koja dovodi do lančanih eksplozija sreće kod nas. Niš je poseban, Niš je naš!
Prva ikada Kišobran žurka van Bg-a bila je baš u Feedback-u i stoga ima smisla da nam i sada Niš bude početna stanica u seriji mini turneje po regionu.
Po prvi put gostujemo u Skoplju! Makedonija je već dugo na našoj mapi i konačno, imamo čast da naš uzbudljiv južni vikend završimo žurkom zatvaranja festivala evropskog filma CINEDAYS.

Subota 21/11 Skoplje, Mladinski Kulturni Centar

Često je naš DJ/VJ karavan putovao po regionu i donosio indie/electro vibracije pravo iz beogradskih klubova. Kišobran žurka je jurišni odred Kišobran kolektiva i novembarska mini turneja u Nišu i Skoplju dolazi u pravo vreme!*****************************************

Kišobran DJ kolektiv već sedam godina uspešno osvaja beogradsku noćnu scenu kao sinonim za najveće i najglasnije alternativne/elektro žurke. Sa preko hiljadu posetilaca, Kišobran veče vodi publiku kroz selekciju najvećih hitova poslednje decenije rok/pop, alternative i indietronica žanrova – rani jutarnji časovi se dočekuju uz grandiozne Arcade Fire refrene, bombastične Arctic Monkeys rifove, i plesne Röyksopp and Disclosure himne.

DJ i VJ Kišobran timovi su već godinama stalni domaćini u najpoznatijim muzičkim klubovima Beograda kao što su KC Grad, dom gradske nezavisne umetnosti i kulture, i Drugstore, beogradske muzičke katedrale. Pored lokalnih nastupa, kolektiv je svoje audio-vizuelne spektakle predstavljao i publici drugih srpskih gradova i u okviru popularnih regionalnih festivala.

PETAK 20.11. NIŠ (RS)
Kišobran žurka
Klub Feedback

Balkanska, 18000 Niš

SUBOTA 21.11. SKOPLJE (MKC)
Kišobran žurka
Mladinski Kulturni Centar
Kej Dimitar Vlahov 15, 1000 Skopje