rebelstar

Rebel Star + Ana Curcin
Četvrtak, 6. avgust, 21h
Miksalište, Mostarska 5, Savamala

Pozivamo vas na dupli koncertni program u znaku letnje melanholije sa gitarskom aromom, uz hitove, stare i nove pesme, balade, obrade, druženje i puno osmeha. Rebel Star i Ana Ćurčin sa bendom zajedno na bini Miksališta u četvrtak 6. avgusta, u okviru Savamalskog kulturnog leta. Podrška Zaokret DJ tim!

Ulaznice su dostupne na svim GIGS TIX prodajnim mestima, u Mikser Beograd (Karađorđeva 46), prodavnici ploča Pinball Wizard Records (Makedonska 30, TC Eurocentar)i u kafeu Sikarica (Skadarska 22) po pretprodajnoj ceni od 500 dinara.

Rebel Star, internacionalni bend Milana Glavaškog, pravi pesme za svoju dušu i za dobro raspoloženje svih koji to žele. Upravo su završili i ponudili na preslušavanje svoj četvrti studijski album “Reka”, na kojem se nalaze pesme o slobodi, ljubavi, traženju sebe, putovanjima, njoj i njemu, prirodi… “Reka” je rokenrol kakav nam je potreban – čist, direktan, nežan i moćan. Ovo će biti prvo predstavljanje novog albuma pred publikom, a tokom avgusta bend će nastupiti na prestižnom festivalu Sziget. U godini kada u Srbiji ukidaju radio stanice dekretom, prvi singl sa “Reke”, pesma “Radio” ima potpuno eskapistično značenje. Dođite da slavimo “Radio” zajedno!

Ana Ćurčin sa bendom nastupa treći put ove godine, a prisustvovati formiranju zvuka benda koji je drugačiji i koji je na korak do “velikih stvari” je prilika koja se ne propušta! Anina muzika uglavnom se kreće u okvirima indie-rocka i američkog folka, uz brojne druge uticaje koje na specifičan način meša i pravi autentičnu zvučnu sliku. Aktivno svira od decembra 2012. godine, nastupala je u Srbiji, ali i u Evropi (Austrija, Italija, Švajcarska, Rusija), sama, sa bendom ili u tandemu sa frontmenom grupe Stray Dogg, Dušanom Strajnićem ili neponovljivim Ilijom Ludvigom. Ana je tokom 2014. godine nastupila na prestižnom Waves Festivalu u Beču, kao i u rasprodatoj zagrebačkoj Tvornici kulture, gde je bila specijalna gošća na koncertu hrvatske kantautorke sličnog senzibiliteta Lovely Quinces. U januaru ove godine je otvorila novu sezonu koncerata u legendarnom Studiju 6 Radio Beograda u kojem je predstavila nove pesme i bend i najavila prvi studijski album koji je u završnoj fazi miksa i koji će pred slušaocima biti krajem leta.

Korisni linkovi:
http://www.rebelstar-music.com/ i https://www.facebook.com/RebelStarMusic
https://soundcloud.com/rebel-star/sets/reka
https://www.facebook.com/AnaCurcin i http://anacurcin.com/
https://anacurcin.bandcamp.com/
http://www.popdepresija.com/ i https://www.facebook.com/popdepression
https://www.youtube.com/watch?v=Yf__upeoBfI
https://www.youtube.com/watch?v=6dnIM3qpYFg