Tisina FB

Tišina dok muzika svira! Prvi januar u Gradu – promocija novog albuma benda Wooden Ambulance uz lokalnu podršku Dušana Filimonovića, Jovanovića i Benjda u Kulturnom centru Grad.

Wooden Ambulance je subotički mnogočlani orkestar i dolaze nam u Beograd za 1. januar!
Ne dolaze tek tako, da odrade novogodišnju tezgu jer oni pre svega nisu takav bend. Oni su tu sa razlogom, i to velikim – promovišu sasvim nov treći album “Rough Charms”, a KC Grad ekipa od toga pravi specijalno veče toplih pogleda i umilnih zvukova za sve ljubitelje amerikane i folkroka. Nećemo sklanjati stolove iz prostora kako biste se odmorili od možda preagresivne novogodišnje noći, i sa društvom uživali u svirci. Zapamtite: tišina dok muzika svira, a kad muzika zataji, bićete slobodni da razmenite neki trač ili možda postnovogodišnji plač.

Lokalna podrška koja će se svim silama truditi da što bolje najavi veličanstveni Wooden Ambulance biće svima poznati Dušan Filimonović iz benda Went, koji je između ostalih muzičkih poduhvata potpisan kao izvođač i na albumima Wooden Ambulance, simpatični Jovanović koji usred promocije aktuelnog albuma prvenca gospodari domaćim top listama i većini nepoznati, uvek aktuelni, neretko pozitivni, ali za nastup zasigurno nasmejani Benjd iz benda Benjd – nedvosmisleno najpoznatijeg one-man benjda na svetu.

Wooden Ambulance
(americana / folk-rock)
http://woodenambulance.bandcamp.com/
http://www.facebook.com/wooden.ambulance
http://www.youtube.com/user/woodenambulance

WA je prethodno objavio dva odlična studijska albuma, “Intersection” i “River Sand”, ali i svirao više desetina koncerata po celom regionu – svi koji su ih videli više puta znaju da njihovi koncerti nikada nisu isti. Pored “standardnih” koncerata i tradicionalne biciklističke turneje, turneje po Holandiji ali i učešća na promocijama kompilacija “Bistro na rubu šume” i “Pesme ispod pokrivača”, WA su učestovali i na prvom Americana Night festivalu u Domu omladine.

Do sada su delili binu sa izvođačima poput: Rykarda Parasol (USA), Picastro (CAN), David Dondero (USA), Oldseed (CAN), Ryland Bouchard (USA), Jenn Kelly (USA), Flamenco Tief (UK), Birdt, Port of Call, Shireen (NL), Sarsaparilla (USA/De), Rosa Parks, Medaia Fiai (HU), Veliki Prezir, Rebel Star, Stray Dogg, On Tour, Ana Ćurčin, The Mothership Orchestra, Kristali, Virvel, Nina Romić, Went, Straight Mickey & the Boys, Ilija Ludvig, Felon, Elephant & the Moon i mnogim drugima.

Cena karte 300 rsd