1383567_10151937601404322_1269200987_n

Zanimljiva jesen na Zaokretu!
Ove jeseni smo vam pripremili celosezonsku zanimljivu geografiju alternativne muzike u Ventilu! Svakog četvrtka nova zemlja, svakog četvrtka novi žanr uz, kao i do sada, specijale u vidu gostujućih poznatih i nepoznatih plejlistera na kraju svakog meseca i tajnih svirki onda kada se najmanje nadate! Ponesite olovke i spremite se za zanimljivu Zaokret geografiju.

Ovog četvrtka na Zaokretu vas vodimo u Njujork!

Možda je besmisleno to što u nedelji smrti Lu Rida mi pravimo Zaokret posvećen Njujorškoj sceni 21. veka, ali ne sumnjamo da bi nas dotični gospodin veoma podržao u našoj nameri da zaobiđemo patetiku i zaokrenemo onako kako mi osećamo da je ispravno. Central Park nije uspeo da zaplaši malog Kevina u “Sam u kući”, ali da li će vas zaplašiti Sleigh Bells? Zašto Yeah Yeah Yeahs i Grizzly Bear nisu smeli da pitaju članove TV on the Radio za autogram na svirci u bruklinskoj Podmornici? Koliko šamara je Kazu Makino nalupala Ezri kada ju je pitao da Blond Redhead i Vampire Weekend snime zajednički album? Saznajte koliko su ljudi iz Džerzija zapravo dosadni, zbog čega je kul piti pivo u Vilidžu, koja je omiljena kafedžinica Džejmsa Marfija, kao i kom Harlemskom kantautoru je omiljeno piće rubinov vinjak.

Njujork je bio centar dešavanja svih umetnosti evo već desetak decenija i surovo bi bilo pokušati da sumiramo sve u jedan Zaokret. Ovog puta se fokusiramo na 21. vek, a dugo očekivana sezona Zaokreta sa vremeplovskom tematikom vas očekuje veoma uskoro, tako da ćemo moći da posvetimo više pažnje i svim starijim imenima ove beskrajno plodne geografske celine.

Da li ste stvarno očekivali nešto više od ekipe kojoj je omiljeni romantični film Jesen u Njujorku?

vidimo se od 19h u Ventilu!