1377984_10151925546224322_2055758419_n

Zanimljiva jesen na Zaokretu!
Ove jeseni smo vam pripremili celosezonsku zanimljivu geografiju alternativne muzike u Ventilu! Svakog četvrtka nova zemlja, svakog četvrtka novi žanr uz, kao i do sada, specijale u vidu gostujućih poznatih i nepoznatih plejlistera na kraju svakog meseca i tajnih svirki onda kada se najmanje nadate! Ponesite olovke i spremite se za zanimljivu Zaokret geografiju.

Ovog četvrtka na Zaokretu vas vodimo u Kanadu!

Kanadska jezera su divna u svako doba godine. Bilo za klizanje, hokej, vožnju čamcem ili piknik u travi pored. Stereotip o učtivim Kanađanima navučenim na javorov sirup sigurno je uticao na eksploziju umetničke scene u novom milenijumu. Prvenstveno bendovi Toronta i Montreala, ali i ostalih gradova biće pokriveni na ovom fino vaspitanom, rečitom i pomalo stidljivom Zaokretu.

Arcade Fire, Broken Social Scene, Chromeo, Dears, Feist, GYBE, Handsome Furs, Japandroids, K-os, Silver Mt. Zion, Tegan and Sara, Videotape, Wolf Parade…

Lenard Koen i Nil Jang ih verovatno vide kao neke nove klince, ali ubeđeni smo da je Selin Dion jedan od najvećih fanova Tiganja i Sarme.

vidimo se u 19h u Ventilu!