Nakon odlične saradnje sa EasyTiger timom u bašti Sava Centra septembra ove godine, ponovo imamo priliku da im radimo VJ-ing. Ovoga puta u pitanju je IceWatch žurka koja se dešava u KC Grad.

Naša VJ postavka će vam definitivno privući pažnju pošto smo se baš poigrali i eksperimentisali kako sa formom tako i sa izrazom. Pomoću 3 projektora napadamo čitav prostor u Gradu  koristeći trake platna različitih širina u raznim pozicijama, a biće okupani videom i oni dosadni stubovi u sred prostora što svima smetaju tako da radujte se!

Sve u svemu, žurku u organizaciji Body&Soul Bookings-a je podržao IceWatch, a za muziku i dobar provod zaduženi su: Aneuria, jedan od glavnih predstavnika nove slovenačke DJ scene, Easy Tiger rezidenti Marko Nastić i Marko Milosavljević, kao i Tijana T i Alexandar Ivković.

Srećni smo što ponovo radimo sa ovom sjajnom ekipom ljudi, a još nam je draže jer smo u mogućnosti da evoluiramo i stalno pružamo publici neka sveža vizuelna iskustva.

 

Dakle, 8. decembar, KC GRAD, EasyTiger, ufur 200 kinti! Kompletnu vest o događaju pročitajte ovde.

 

A ako ovaj zvuk baš i nije vaša voćka rakije, obavezno dođite u Laiku na Fejd, zanimljivo veče pod Kišobranom gde ćete takođe imati prilike da vidite i naše mlade VJeve u akciji!