FIST 07 Promo ŽurkaSledećeg četvrtka, 10. novembra, počinje sedmi Festival internacionalnog studenstkog teatra – FIST 07! Festival koji nam je posebno drag i na koji redovno obraćamo pažnju.

Tim povodom, naši drugari umetnici sa beogradskog Fakulteta dramskih umetnosti su nas pozvali da puštamo muziku na FIST promo žurci u KC Gradu u nedelju, 6. novembra, sa početkom u 23.30h. Kasni start samo potvrđuje – umetnost živi noću!

Ko zna u koje kutke naših harddiskova i CD kejsova možemo da zalutamo, ali to je draž kada Kišobran DJ tim radi, a nije u pitanju Kišobran žurka.

Hvala puno organizaciji FIST-a i FDU-u što su nas pozvali!

Evo i zvanične najave:

Sedmi Festival internacionalnog studentskog teatra će biti održan od 10. do 13. novembra na Fakultetu dramskih umetnosti, i ugostiće studente sa renomiranih svetskih pozorišnih akademija koji će publici prikazati svoje predstave inspirisane klasičnim dramskim delima. U susret otvaranju, 6. novembra će u KC Grad biti održana FIST promo žurka. DJ Junior i DJ Paul Baudelaire iz Kišobrana će biti zaduženi za dobru atmosferu, koja će zasigurno obeležiti i sva četiri festivalska dana. Za više informacija o festivalu, posetite www.festivalfist.com.