Sara Renar je nagrađivana zagrebačka pevačica i jedna od predvodnica nove generacije regionalnih kantautorki. Ona svojim glasom, atmosferom i scenskim nastupom očarava publiku svuda gde nastupa. Egret je čudesni talenat koji čeka da ga otkrijete. Koncert se održava u Elektropioniru u petak 9. novembra, a ulaznice su u pretpodaji od petka 26. oktobra po ceni od 500 dinara. Prodajna mesta su Zaokret i Šikarica. Na dan koncerta cena karte će biti 700 dinara.

Sara Renar objavila je četiri studijska izdanja: album “Djeca” 2014. godine, EP “Jesen” godinu dana kasnije, “Tišina” iz 2016. i poslednji live “Gdje povlačiš crtu” koji je izašao početkom 2018. U poslednje tri godine Sara je zabeležila oko 250 koncertnih nastupa širom Evrope i regije. U Beogradu je uvek rado viđen gost.

Sara Renar – gitara, vokalni procesor, sample pad
Zdeslav Klarić – klavijature

www.sararenar.com
www.facebook.com/renarsara

★★★★★★★★★★★

Egret je Petar Pupić, kantautor iz Pančeva. Njegova muzika je melanholična i filmska sa zrncem “old school” soula. Egretove pesme se uglavnom bave samoćom i disfunkcionalnim odnosima, ali ima i izuzetaka… Izuzetno retko nastupa, prošlog leta svirao je u Novom Sadu na festivalu “Poezika” kao pobednik konkursa, a ove godine kao specijalni gost Petera Brodericka na koncertu u Beogradu. Do sada je objavio jedan singl, pesmu “Knot”, koja se našla na svim relevantnim listama najboljih pesama iz 2017. Uskoro treba očekivati nove pesme i koncerte.

https://www.youtube.com/watch?v=2A_u-m7nXns