Rokenrol grupa Stepa svoj debitantski album “StEPa” koncertno će promovisati 16. decembra na Spratu, uz slobodan ulaz za posetioce.

Da li ste spremni da se zaljubite? Čak iako niste, neće biti lako da odolite feromonima koji se stvaraju svuda oko vas dok Stepa svira svoje pesme. Lola, Aleksa, Neda i Vida vas pozivaju na promociju debitantskog EP-a “StEPa” u subotu 16. decembra u klub Sprat (odmah iznad Zaokreta, Cetinjska 15). Sviraće pesme koje znate, pesme koje ćete tek da naučite i pesme koje volite a da to možda još niste shvatili.

Za one koji još ne znaju, Stepa je dream pop/americana/indie bend iz Beograda koji postoji od 2016. godine. Objavili su dva singla (“Next Time” i “See Me”) i dobili brojne pozitivne kritike širom regiona za svoj miks tradicionalnog rokenrola, folka i popa koji spontano prelazi u saundtrek za neki još nesnimljeni Tarantinov film… Album je sniman tokom 2017. godine u Down There Studiju kod Uroša Milkića, koji je bio inženjer zvuka i producent.

Na promociji će posetioci moći da kupe CD po specijalnoj ceni, a album koji su zajedničkim snagama objavili Pop Depression // Pop Depresija, Kišobran i Stepa dostupan je za besplatno prezimanje na bandcampu – https://popdepression.bandcamp.com/album/stepa i https://stepa.bandcamp.com/, kao i na svim digitalnim platformama (Deezer, iTunes, Spotify, Tidal, Google Play, Amazon).