dom_16_januar

Prva Kišobran žurka u 2016. godini dolazi da vas razmrda onda kada je to najpotrebnije – u sred najveće zime kada po inerciji ostajete ušuškani kod kuće i uživate u lenjim danima.
Mi razbijamo monotoniju 16. januara kada ponovo osvajamo čitav sprat Doma omladine Beograda! U Amerikani vas dovodimo do usijanja uz najveće indie hitove, ali i uz one posebne dragulje koje pevate dok se tuširate ili se vozite sami kolima. Grljenje, đuskanje i horsko pevanje su stvari koje očekujemo od vas, a mi ćemo se već potruditi da ispunimo sva vaša očekivanja.
U tome nam u malom klubu pomažu Ewox & Tamarinsky koji će vas pogađati pravo u srce svojim prepoznatljivim pozitivnim setom koji odašilje SAMO LJUBAV.

U holu ćemo izložiti štand sa majicama, cegerima i bedževima, pa ukoliko se već niste previše istrošili za novogodišnje praznike planirajte budžet.

Kao posebnu poslasticu pripremamo Kišobran pre party u Zaokretu, našem baru na samo 5 minuta od Doma omladine, gde ćete sve do odlaska na Kišobran žurku moći da kupite karte po pretprodajnoj ceni.

Pretprodaja karata po ceni od 200 dinara u Zaokretu (Cetinjska 15) i Sikarica (Skadarska 22). Cena na ulazu 300 dinara.

*********************************************************************
Kišobran žurka
Subota, 16. januar 2016. godine
Dom omladine Beograda
Start: 23.00

Sala Amerikana: Kišobran žurka
Mali klub: Samo ljubav – DJ Ewox i Tamarinsky

Pre-party: Zaokret od 20.00
Karte u pretprodaji u Zaokretu i Sikarici po ceni od 200 dinara.
Karte na vratima: 300 dinara.
*************************************************************************