Gradski-klinc-FB

21. mart, 21h 400din, posle od 00.00 200din
21.00 Them Moose Rush + Za Dz
00.00 Gradski klinč: Kišobran vs. Navigatorz Bgd

U subotu, 21.03. očekuju vas dva gradska okršaja!
Od 21h koncerte održaće bjelovarski progressive rock bend Them Moose Rush i čačanski indie garage punk bend Za DŽ! Nakon koncerata u gradski klinč ulaze DJ ekipe Kišobran i Navigatorz koje će se do ranih jutarnjih časova boriti za naklonost publike.

Them Moose Rush je progresivni trio koji moćno kombinuje moderno i retro, uvek eksperimentišući na živim nastupima. Oni su jedna punokrvna riff mašina, a ko ne veruje biće navučen u prvih nekoliko minuta provedenim na njihovoj bandcamp stranici: http://themmooserush.bandcamp.com/

Za Dž je čačanski rokenrol kvartet koji je u 2014. bio veoma aktivan, objavio EP Izgled zavarava i krunisao godinu koncertom u SKC-u zajedno sa Disciplinom Kičme, Bo, Straight Mickey-em i 16 osam 23. Hit singl Bile su dobre odzvanja u ušima neočekivano često:
https://www.youtube.com/watch?v=kSY4cilLBaI

U crvenom uglu gradskog klinča Navigatorz DJ tandem, Nebojša i Bole, Intruder i Ammonite, crno i belo, jin i jang, istok i zapad, grom i pakao, konstante beogradskog andergraunda i trendseteri alternativnog zvuka suočiće se sa mladim nadama lokalne indie scene, Kišobranom. Kišobranci u plavom uglu štreberski preslišavaju jedni druge imaginarno listajući beskonačne stranice neispisanih kombinacija znojavih traka, mleko ili jogurt, cica ili maca, grizli ili panda, možda ili ipak, da li ili ipak možda samo ne. Da li će Navigatorzi zagristi sočni mamac koji su im Kišobranci pripremili na konopcima gradskog klinča ili će se pak namirisati preokret? Na vama je da procenite.