stray
Description Tradicija postoji da se poštuje, a Stray Dogg vas poziva da drugu godinu zaredom obeležimo zajedno “Dan zaljubljenih” u Gun Club-u. Prošle godine bilo je nestvarno dobro veče, a želimo da ovoga puta sve bude bolje – i vama i nama 🙂 Za dobru muziku pre i posle koncerta Stray Dogg-a zadužen je Zaokret DJ tim.

Karte za koncert u prodaji su u kafe klubu Gunclub Sikarica (Skadarska 22) i prodavnici ploča Pinball Wizard Records (TC Eurocentar, Makedonska 30) po ceni od 500 dinara. Broj ulaznica ograničen je na 250.

Prvi koncert u 2014. godini Stray Dogg održao je već 2. januara, kada su kao specijalni gosti Darkwood Duba nastupili u Mikser House-u pred više od hiljadu ljudi. Malo posle toga Dukat je u KC Kulturni centar GRAD didžejisao sa Devendra Banhart-om. Tokom 2013. Stray Dogg je svirao više desetina koncerata po Srbiji i regionu, a Dukat je s Anom Ćurčin stigao i do Moskve.

Učestvovao je SD na brojnim lokalnim i regionalnim kompilacijama, obradio je Bonija (Bonnie “Prince” Billy) za “Pesme ispod pokrivača”, poklonio potpuno novu pesmu “What Could Have Been” za kampanju “65+: Stari nisu stvari” za naše starije sugrađane…