Kišobran ekipa je ove godine prvi put ugrabila priliku da poseti Guarana LoveFest u Vrnjačkoj Banji. Utisci su sjajni, što i nije iznenađenje s obzirom da je po mišljenju organizatora, ali i komentarima publike, ovogodišnji festival ljubavi najuspešnije izdanje do sada.

Festival je činilo nekoliko segmenata, od kojih je svakako najveći muzički program, ali nisu zanemarene ni propratne aktivnosti kao što su filmska zona, street basket, razne radionice pa i program za decu.

Prvog dana (četvrtak) publiku su zabavljali domaći bendovi, Stray Dogg, ZAA i Dubioza Kolektiv, dok se preko vikenda festival u potpunosti prebacio u techno/house fazon, uz imena kao što su Carl Craig, Kevin Saunderson, Detroit Swindle i NiCe7.

VJ ogranak Kišobran tima je svakako najviše pažnje obratio na vizuelno rešenje glavne bine, kojoj, kako oni tvrde, mogu pozavideti i mnogo veći festivali u zemlji.

Šarena, visoka platna sa sci-fi motivima, tri LED panela, dim mašine na kojima se nije štedelo, konfete i sedam fenomenalno uklopljenih laserskih topova, oduševili su prisutne i još jednom pokazali kako je za najbolji provod ipak potrebno uticati na više čula odjednom.

 

Izabrali smo za vas nekoliko slika sa festivala, a kompletnu galeriju možete pogledati na oficijalnom LofeFest Flickr profilu.