5 (1)Prvi put ove godine, posle dva meseca pauze, stiže potpuno nova Kišobran žurka!
23. februara u KC Drugstore, na dve scene, pored svima omiljene Kišobran žurke predstavljamo tri sveža DJ programa i osam mladih VJ-eva koji će vam dati bukvalno beskonačno razloga za vrhunski provod.

*****************************************

Kišobran žurka
Subota, 23. februar 2013. godine

Start: 23:00h
Cena: 150 din.






Prva scena
Kišobran žurka

Druga scena
Pitch Vice (indie-pop, chillwave, noise-pop, #2013)
Sunshade Vibes (electro, dance, nu-disco, french, summertime)
Fejd (rep, crno, belo)

KC Drugstore
Bulevar Vojvode Bojovića 4
(preko puta Zoo vrta)
11000 Beograd

*****************************************

Fejd je veče za sve one koji su ikada klimali glavom slušajući: Madlib, Roots, J Dilla, Kendrick Lamar, Schoolboy Q, A$AP Rocky, Flying Lotus, Nas, OutKast, Jurassic 5, Deltrone, Mos Def, Erikuh Badu, Das Racist, Common, Evian Christ.
Hadžić i braća Ojkić su razvalili Lajku, vreme je da to ponove u novom prostoru.

Pitch Vice su DJ duo koji se zaveštao da će svakodnevno pratiti sve što internet nudi, filtrirati i servirati samo najveće potencijale današnjice. Premisa je da nema kompromisa, a cilj je đuskava edukacija. Pitch Vice će forsirati samo najsvežija izdanja sa obala okeana: noise/chillwave/math/cunami/lavina. Slušaćete pesmu koja je izašla juče, ali ćete kroz 6 meseci da piškite u gaće od sreće kad je čujete na radiju.

Kišobran afteri i tajne žurke bile su zagrevanje za pravu premijeru Sunshade Vibes koncepta. Savršena selekcija pitkih elektronskih, frenchhouse i nu-disco ritmova doneće nam leto u Drugstore u sred februara. Zaoboravite na kilometarske repetitivne matrice i usiljene dropove, Summer Vibes forsira elektronsku muziku koja vas tera na ples! Spremite se za đuskanje uz Viceroy, Poolside, Fred Falke, Alan Braxe, Goldroom i Spandau Ballet.

O žurci ne treba trošiti puno reči, set lista uvek probrana od svežih hitova i zlatnih klasika, od gitarskih rifova do električnih bitova, uz uslov da se pleše, skače i dobro provodi. Trenutni spisak najpuštanijih bendova izgleda ovako: Arcade Fire, Florence And The Machine, Black Keys, Tame Impala, M83, Nežni Dalibor, Hot Chip, Hives, Editors, Repetitor, James Blake, The Rapture, Cults, Twin Shadow, Stray Dogg, Foals, Beirut, National, Kasabian, Pulp, Two Door Cinema Club, Jarboli, M.I.A., The Vaccines, Toro Y Moi..