U saradnji sa UK Parobrod i foto radnjom Bg Elite Foto, uspeli smo da se organizujemo i javnosti predstavimo naš prvi LOMO zid. Nije bilo lako, utrošeno je mogo vremena, znoja i truda, ali smo na slobodno sa ponosom možemo da kažemo da smo pobedili.

Naš LOMO zid ste mogli videti od 3. do 7. marta u UK Parobrod. Na površini od preko 20m2, nalepljeno je oko 2000 fotografija svih učesnika lomo radionice održane od novembra 2010. do marta 2011. Takođe je bila prisutna i po jedna fotografija raznih lomografskih pokreta širom Evrope sa kojima smo u kontaktu, koja nije bila posebno naglašena, već će se ravnopravno stopila sa ostalim fotografijama na zidu.

Na otvaranju je bilo sjajno, više od 200 ljudi stiskalo se u malom holu Parobroda i posmatralo fotografije, dok su Kišobran didžejevi upotpunjavali doživljaj sa nešto drugačijim izborom muzike. Nakon otvaranja, preselili smo se par metara niže, u Bife Ventil gde nas je čekao Zaokret afterparty.

Još jednom se zahvaljujemo sjajnim članovima naše foto zajednice bez kojih ovaj projekat ne bi ni u snu mogao da vidi svetlost dana.

HVALA!