From the shootNaši drugari iz prvog benda pod Kišobranom – Thank You Baudelaire – izbacili su svoj prvi spot i to za pesmu Brief Moments. Video direktno oslikava tekst pesme koji govori o borbi sa nama samima u momentima kada nam nešto čemu stremimo stalno izmiče.

Premijeru je spot doživeo 25. oktobra i to ni manje ni više nego na regionalnim sajtovima MTV-a!

Spot je režirao i montirao Nikola Pavlović, iza kamere su se našli Bruno Ranković i Uroš Milutinović, a postprodukciju je radio Goran Balaban.

Iz zvaničnog saopštenja izdvajamo: „Presrećan sam što najzad možemo da vam šerujemo spot! Snimanje je bilo super zabavno, ali ceo proces pripreme nam je uzeo više vremena nego što smo prvobitno planirali. Zbog toga je spot i izašao nekoliko meseci nakon EP-a, ali osećam da prava promocija tek sada kreće. Hvala puno svima koji su učestvovali u snimanju, a naročito senkama čiji se broj popeo na preko dvadeset! To su sve naši bliski prijatelji koji su poverovali u ovo što radimo i odlučili da nam pomognu. Za uzvrat, vodićemo ih sa nama na Kišobran ekskurziju!“ kaže kroz osmeh naš Paja, gitarista benda i Kišobranac.

Spot je u prvi mah odlično prihvaćen na društvenim mrežama, tako da je za samo tri dana od postavljanja na Youtube dostigao već prvih hiljadu pregleda!

U našem omiljenom mesecu, novembru, TYB imaju nekoliko zakazanih nastupa:
11.11. – Divljina, Beograd – TYB, Mary’s Flower Superhead (Grčka) i Kišobran
17.11. – Quarter, Novi Sad – TYB i Kišobran (ekskurzija)
24.11. – Feedback, Niš – TYB i Kišobran

EP “Racing Raindrops” je dostupan za besplatan download sa Bandcamp stranice benda. A za kraj pogledajte spot: