Škola je počela. Brzo, kome šta još treba? Ono što uvek fali je sveža muzika i baš to je razlog otkud mi ponovo na takozvanom „ultimativnom gradskom vašaru razmene“ – Trange & Frange u Domu omladine Beograda! Ovog meseca termin je nedelja, 30. Septembar, od 17h do 22h.

Mi ćemo biti tu, čim uđete, s leve strane, pa nam se slobodno javite. Kako je u pitanju razmena očekujemo od vas da nam došapnete neki zanimljiv link ili bend, a ni mi vama nećemo ostati dužni! Tu smo da dopunimo ceo događaj nekom lepom muzikom za: a) slušanje; b) plesanje; c) preuzimanje. Ako vam se neka pesma dopadne, nemojte paliti Shazam, već nam slobodno priđite i pitajte šta je to.

Ono što je bitno jeste da je ovog puta ulaz slobodan za sve posetioce. Tako da ako ste u prolazu pored Doma, obavezno svratite da nam bacite kosku! Možda vam neki zanimljiv izlagač zapadne za oko, pa i neka zanimljiva rukotvorina dopadne šaka.. nikad se ne zna!

Posebno nam je drago što je ovaj vašar okrenut đacima – osnovcima, srednjoškolcima i studentima. Za njih je čak besplatno i izlagačko mesto! Potrebna je samo identifikacija u vidu đačke knjižice / indeksa ili povlastice i biće im obezbeđeno mesto za izlaganje. Ponesite svoje stare knjige, a od starijih drugara nabavite one koje vam trebaju, već podvučene!

Zvanično obaveštenje Doma omladine je na sledećoj adresi: http://www.facebook.com/events/392302667502452/