U subotu, 12. maja ponovo pravimo žurku u Domu omladine. Prošlog puta smo isprobali varijantu sa duplim programom i baš nam se svidela. Naravno, nije bilo savršeno jer je bilo prvi put, ali ovog puta nadoknađujemo promašene sitnice. U svakom slučaju, hvala vam za pohvale na račun muzike i vizuelizacija u holu, baš nam znače!

Ovog puta u klubu pravimo VJ battle. Posle prvih mesec dana Vizuelnog igrališta imamo par novih VJ-eva, pa stavljamo dva platna u klub, jedno naspram drugog i radimo vizuelizacije sa dva kompa.

Svašta nam se izdešavalo u prethodnih par meseci i odlučili smo da postavimo mali pano kao svojevrsnu retrospektivu. Stajaće u holu, a ideja je da vidite šta smo radili i naročito da vas ohrabrimo da nas kontaktirate i stanete pod Kišobran sa nekom svojom idejom! Rale će biti uvek tu blizu, dežuran, što ne znači da ostale treba da izbegavate x)

Evo i zvanične najave:

Iako je maj, obucite se za jul. Kišobran ponovo zagreva Dom omladine do tačke ključanja!
Dupli program se prošlog puta pokazao kao idealno rešenje, pa se nametnuo kao standard.
Na žurci u klubu vas pored dobro poznatog indie-rock zvuka očekuje i “VJ battle”.
Različite projekcije, prsa u prsa, na suprotnim zidovima, koje pariraju jedna drugoj, a zajedno prate muziku.

U ovom periodu Kišobran je izuzetno aktivan na polju fotografije i VJ-inga, pa će u holu, na Zaokretu, stajati pano sa istaknutim trenutnim projektima.
Tu ćemo hvatati dah i pričati o budućim dešavanjima i vašem aktivnom uključivanju u proces mapiranja ideja u gradu u kome živimo.