Sinoćnim nastupom na prvoj večeri konferencije Share u KC Gradu okončan je prvi ciklus Vizuelnog igrališta, naše VJ radionice. Tokom osam termina polaznici su radili na svojim klipovima, pripremili set i upoznali se sa živim nastupom da bi svoj rad i predstavili na jednoj od bitnijih žurki ovog meseca. Pokupili su sve pohvale i svi jedva čekamo da radimo dalje zajedno!

Prijave za drugi ciklus do 07. majaDrugi ciklus radionice kreće 07. maja, pa je ujedno to i rok za nove prijave (na video@kisobran.org). Od maja ćemo uporedno držati oba nivoa radionice – i početni i napredni.

Početni nivo je serija od osam predavanja uz praktičan rad, a napredni nivo je serija od osam specifičnih tutorijala uz angažman na kompleksnijem projektu.

Za početni nivo nije potrebno nikakvo predznanje i mi ćemo se potruditi da sve što pričamo bude što jasnije. Za napredni nivo je potrebno da se osećate lagodno kada treba da odradite nešto što je zadatak početnog nivoa, da biste mogli lako da pratite tutorijale koje ćemo raditi.

Polaznici radionice moraju imati svoj laptop (iliti jedan laptop po grupi), naš sponzor Benq nam je obezbedio projektore, a mi obezbeđujemo ostalu dodatnu opremu.

Dođite 07. maja u 19h u KC Grad na sprat da se upoznamo, da vas upoznamo sa VJ-ingom, da se dogovorimo šta ćemo i kako raditi i da vam pomognemo da zaronite u VJ vode!

Detalje oko radionice pročitajte u ovoj vesti.