Ekskurzija u Niš!S početkom proleća odlučujemo se na put! Zakazali smo svirku i žurku u niškom klubu Feedback i idemo tamo 31. marta. Idemo live! što znači da vodimo naše drugare April O’Neil sa kanala 6. Ali to nije sve!

Ovo je prva Kišobran ekskurzija u Srbiji!

Organizovali smo jedan opaki dabldeker da nas odveze do Niša. Možda čak i da nas vrati! Prva ekskurzija koju smo pravili je bila u Temišvaru. Na Kišobran Twitter glasanju je Temišvar izabran za akciju 2011. godine. Takva reputacija nam je stvorila problem sa prevelikom potražnjom za ovu ekskurziju, ali isplivasmo nekako 🙂

Drugari iz niških bendova Kiša Kerozina i Ego su pokazali inicijativu i spojili nas sa klubom Feedback. Mi jedva čekamo da dođemo!

Sledi zvanična najava:


Kišobran live! uz April O’Neil sa kanala 6

Subota, 31. mart 2012. godine

Start: 22h
Cena karte: 150 dinara

Klub Feedback
Balkanska
18000 Niš

http://facebook.com/apriloneilsakanala6

Prvi zajednički, a i pojedinačni, nastup u Nišu je zakazan za 31. mart u klubu Feedback. Kišobran i April O’Neil sa kanala 6 dolaze sa svom propratnom scenografijom, opremom, vatrometima, zmajevima i specijalnim gostima. Događaj je zakazan za 22h, a karte se mogu kupiti na ulazu za 150 dinara. Očekuje vas dva sata kvalitetne svirke i Kišobran žurka do jutra!