Zaokret nastavlja sa promocijom mladih umetnika koji se bave rukotvorinama te ovog četvrtka, 15. marta od 19h, pored standardne muzičke podloge u bifeu Ventil od 19h predstavljamo : Ira Jež – hand made čuda u obliku maski,magneta i broševa.  Evo šta nam poručuje:

Maska je simbol komunikacije, slobode da kažete ono što želite i mislite. Maske su sačuvale slobodu duha, one su umetničko delo, suština karnevalskog  slavlja. Zato dođite na otvaranje izložbe da osetite duh srednjovekovnog venecijanskog karnevala.

O autoru: Irena Stojanac rođena 1985.godine u Beogradu. 2004.godine. završava srednju umetničku školu ,,Tehno art” odsek ”Juvelir umetničkih i odevnih predmeta”. Po završetku srednje škole upisuje privatnu školu Grnčarstva. Ima stalnu potrebu da bude kreativna i da stvara pa se danas bavi grnčarstvom i juvelirstvom. Prošle godine je otputovala u Veneciju gde se zaljubila u emociju tog grada, jer su za nju venecijanske maske simbol istorije i lepote Venecije. Zna savršeni recept za dobru umetničku i stvaralačku slobodu: dodati malo mašte, dosta dobre volje, puno strpljenja, pregršt ljubavi i začiniti zlatnim rukama. Recept sigurno uspeva.